Joyetech EXCEED Grip

Joyetech EXCEED Grip

9770 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az EXCEED Grip, a klasszikus boxy stílus alapján kialakított intelligens pod rendszer kompakt, gazdag textúra és színes IML panelekkel. Kétféle patron áll rendelkezésre az Ön számára: az egyik a cserélhető EX tekercsfejeket, a másik a beépített tekercsrendszer. Az új hálós tekercs, hálós pamut és az innovatív DBP technológia optimális élményt nyújt Önnek. A beépített 1000mAh-es akkumulátor 3,5 / 4,5 ml-es újratölthető patronnal kombinálva ez az eszköz tökéletes mind a kezdő, mind a haladó gőzölőknek.

Dual színes IML panelek
In-Mold címkézéssel (IML) injekciós bevonat mindkét oldalán, kettős nagyszerű grafika nemcsak színes életstílust mutat, hanem jobb por / nedvesség / karcolások ellenállást is biztosít. Az Exceed Grip kényelmes és kényelmesen illeszkedik a kézbe.

Dry Burn Protection rövidítése a DBP, az Auto Temperature Controlled technológia, amely a legmegbízhatóbb módja a száraz égés problémájának és a rossz ízek elkerülésére.

1. A jelzőfény kétszer villog, amikor a DBP a száraz égési találatok előtt működik, és azonnal kikapcsol. Ezután kérjük, vegye figyelembe, hogy elegendő folyadék van-e benne.
2. A DBP csak az EX-M tekercsfejhez és az integrált MESH POD patronhoz érhető el.

EXCEED GripKreatív
Egy új módszer a patron oldalirányú behelyezésére, hogy az emberek sokkal kényelmesebbek legyenek a patron használatában.

Különböző légáram
Szabványos kazetta a legjobban illeszkedik a DL-hez és a Pod patron az MTL-hez illeszkedik, így különböző légáramlási élményt nyújt.
Könnyen tölthető, csak nyissa ki a dugót, és az e-folyadékot a patronba injektálja.

Több védelem, Vaping Safety
A használat biztonsága mindig az első prioritás. Többszörös védelem, beleértve a túlterhelés, a túláram és a túlterhelés teljes akkumulátorvédelmét, így fejlettebb és megbízhatóbb.

Töltés és kijelzés
Egyszerűen töltse fel az eszközt számítógéppel vagy fali adapterrel (DC: 5V) USB-kábellel. A jelzőfény töltés közben piros színt jelez, és teljesen feltöltődött. Azt is jelzi, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje mekkora a különböző színekkel.

Tulajdonságok:
EXCEED GripEXCEED Grip
Állandó patron : 4.5ml / 2ml
Pod patron : 3,5 ml / 2 ml
Coil fej : EX-M 0.4ohm Head
Standard Cartridge;
0,8ohm beépített MESH tekercs POD patronhoz
Akkumulátor kapacitás : 1000mAh
kimeneti mód : intelligens változó feszültség kimenet

Csomag tartalma:
1 * EXCEED Grip
1 * EXCEED fogóelem
1 * standard cartridge (4,5 ml)
1 * cartridge (3,5 ml)
2 * EX-M 0,4ohm porlasztó
1 * USB-kábel
1 * Felhasználói kézikönyv
1 * Jótállási kártya

Bemutató videó:

További információk

color/szín

black/fekete, blue/kék, Mystery Blue, Rainbow Tattoo, Skull Stone, white/fehér