Eleaf iTap

Eleaf iTap

8970 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Az egyszerű és elegáns tervezés miatt az iTap nagyon jól néz ki és a pezsgő-arany csík kitűnővé teszi a készüléket.Az iTap innovatív száraz égésvédelmi technológiával rendelkezik. Ennek a technológiának az a jellemzője, hogy nem keletkezik égési veszteség, ha a patronban kevesebb e-folyadék van.
Pod rendszer eszközként az iTap készlet rendkívül kicsi vape készlet. A 800mAh beépített akkumulátorral ellátott iTap tartós időgőzölést és nagy gőzfelhőt biztosít.
Az ergonómikus kialakítással az iTap szájnyílása nagyon jól illeszkedik az ajkához jobb és jó felhasználói élményt nyújt.
A készülék aktiválásához egyszerűen nyomja meg a gombot, és a gőz azonnal keletkezik.
Az iTap patron kifinomult légáramlási rendszert tartalmaz. A levegőáramlás-szabályozó gyűrűnek az optimális légáramláshoz való szabad elfordítása révén nagyszerű élményt nyújt.
Ebben a készletben két különböző GS Air tekercs található, a GS Air S 1.6ohm fej és a GS Air 0.75ohm fej. A GS Air S 1.6ohm vezetője az SS316L anyagot huzalként alkalmazza, jobb MTL gőzöléssel és nagyszerű ízzel, míg a GS Air 0.75ohm tekercs nagyobb felhőket tud előállítani.
Az alsó ciklusban lévő LED-es lámpa három színben átmegy, ami az akku töltöttségét jelzi.

Tulajdonságok

Méret: 20.0*16.0*102.3mm
Súly: 42.7g
folyadék kapacitás: 2ml
akku kapacitás: 800mAh
teljesítmény: 30W max
ellenállás: 0.4Ω-3.0Ω

Csomag Tartalma

1×iTap készülék
1×iTap patron
1×GS Air S 1.6ohm porlasztó
1×GS Air 0.75ohm porlasztó
1×QC USB kábel
1×Használati utasítás

A gyártó termékoldala.