Szállítás és Fizetés

Minimum rendelés:

A kosara értékének el kell érnie legalább 6000 Ft összeget, hogy le tudja adni rendelését.

Ingyenes szállítás:

20 ezer Forint feletti értékű vásárlás esetén a webáruház felajánlja az ingyenes szállítás lehetőségét.

Szlovákia területére:

Rendelésedet futárszolgálattal utánvéttel küldjük. Fizetés átvételkor a futárnak készpénzzel. Szállítási idő 1-7 munkanap. A szállítás díja 4.00,- EUR.

Magyarország területére:

Rendelésedet futárszolgálattal utánvéttel küldjük. Fizetés átvételkor a futárnak készpénzzel. Szállítási idő 1-7 munkanap. A szállítás díja 1 500 Ft + Áfa.

Szállítási és fizetési feltételek

 1. Az áru eladására az eladó internetes üzletének honlapján található minták, katalógusok, típuslevelek és mintasorok szerint kerül sor.
 2. Eladó köteles teljesíteni vevő megrendelését, és az árut a vevő megrendelésének eladó által történt elfogadása után 30 napon belül leszállítani. Vevő ezt a szállítási határidőt fenntartás nélkül elfogadja.
 3. Vevő köteles az árut azon a helyen átvenni, amely a megrendelés eladó által történt megerősítésében szerepel. Abban az esetben, ha vevő a szerződéstől való előzetes írásos visszalépés nélkül nem veszi át az árut az adásvételi szerződésben szereplő határidő letelte után legkésőbb öt nappal, eladónak kártérítésre van joga a megrendelés sikertelen kézbesítése valódi költségeinek összegéig. Ha eltelik öt nap attól a naptól számítva, amikor vevő köteles lett volna átvenni az árut, eladónak joga van visszalépni a szerződéstől, és az árut harmadik személynek eladni.
 4. Az áru átadásának helye a megrendelés eladó általi visszaigazolásában szereplő hely, ha a szerződő felek az adásvételi szerződésben másként nem állapodnak meg.
 5. Abban az esetben, ha eladó a vevő által az adásvételi szerződésben megjelölt helyre szállítja az árut, vevő köteles azt személyesen átvenni, vagy biztosítani, hogy az árut olyan személy vegye át, akit meghatalmaz annak átvételére, amennyiben maga nem lenne jelen.
 6. Vevő köteles ellenőrizni a küldeményt, vagyis az árut, és a csomagolást, közvetlenül a kézbesítés után. Ha vevő megállapítja, hogy az áru csomagolása mechanikus kárt szenvedett, köteles ezt a tényt jelenteni a szállítmányozónak, és annak jelenlétében megvizsgálni az árut. Ha az áru károsodását állapítják meg annak átvételekor, vevő köteles az áru átvétele után azonnal jegyzőkönyvbe venni az áru károsodásának mértékét és jellegét (kárfeljegyzés), aminek a helyességét a szállítmányozó igazolja.
 7. A termék olyan mechanikus károsodásának reklamációit, amelyek nem voltak nyilvánvalóak az áru átvételekor, a küldemény átvétele után azonnal, legkésőbb azonban 24 órán belül érvényesíteni kell. Az ügyfél kötelessége bebizonyítani, hogy a mechanikus sérülést nem lehetett felfedezni a termék és a csomagolás alapos ellenőrzése során sem. A termék mechanikus sérüléseinek későbbi reklamációit már nem lehet elismerni.
 8. Az ügyfél köteles a termék átvételekor ellenőrizni, hogy a csomagolás teljes-e. Ha a küldeményt futár kézbesíti, vevő helyben köteles megírni a nem teljes csomagolásra vonatkozó kárfeljegyzést. Személyes átvételkor a vevő köteles azonnal ellenőrizni a csomagolás tartalmát, utólagos reklamációt nem fogadunk el.
 9. Vevőnek joga van visszalépni a szerződéstől, ha eladó nem adja át az árut határidőben, és eladó köteles visszaadni vevőnek a vételár már megfizetett részét a jelen általános üzleti feltételek értelmében.
 10. A fizetés módjai: Készpénzben az áru átvételekor a fióktelepen, Fizetőkártyával interneten keresztül, Utánvéttel, vagy Bankszámlán keresztül.
 11. Ha a klasszikus banki átutalásos fizetést választja, automatikusan megküldjük e-mail címére a fizetésre vonatkozó utasításokat. Ha előre fizet banki átutalással, a szállítás terminusa függhet a kifizetés időpontjától. Szükséges, hogy az összeget a megrendelés visszaigazolása utáni öt munkanapon belül jóváírják a számlánkra, ellenkező esetben a megrendelést sztornózottnak lehet tekinteni.
 12. Fizetés fizetőkártyával az interneten. A megrendelés megfizetése kártyával az interneten keresztül a PayPal fizetőkapun keresztül történik a tranzakció befejezése után. Miután a pénzt a számlánkon jóváírták, ugyanarra a e-mailre elküldjük az adóbizonylattal együtt.