Garancia és Jótállás

Köszönjük, hogy az ecigi.net webáruházat választottad! Kérjük, hogy a használati útmutatót a használatbavétel előtt olvasd el és minden esetben tartsd be az abban foglaltakat. Ennek elmulasztása rövidítheti az elektromos cigarettád élettartamát, illetve meghibásodást okozhat, amelyre szavatossági igényedet nem tudod érvényesíteni.

Akkumulátorokra és beépített akkumulátoros készülékekre 3 hónap garanciát vállalunk.

Cserélhető akkumulátoros MOD készülékekre és töltőkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Patronokra, kazánokra és egyéb kiegészítő termékekre nem vállalunk garanciát.

Minőségi reklamáció, jogérvényesítés

A minőségi kifogást minden esetben a vásárlás helyén jelezd. Ha esztétikai hibás, sérült csomagot kaptál kézhez, kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Az egyedileg, vagy készletben vásárolt patronok, illetve porlasztók nem garanciális termékek. A készletekben csak az akkumulátorok / MOD készülékek garanciális termékek. A szavatossági igények a vásárlást igazoló bizonylattal érvényesíthetők. A Forgalmazó a minőségi hibás termék kijavítását vagy kicserélését a lehető leghamarabb, de legkésőbb 15 napon belül elvégzi.

Figyelem!

Az elektromos cigaretták újratölthető Li-Po / Li-Ion akkumulátorral működnek. A javasolt töltési időt lehetőleg tartsd be, ne hagyd éjszakára az akkumulátort a töltőn. A gyakori túltöltés (az előírtnál hosszabb ideig való töltés) az akkumulátorok élettartamát lerövidítheti. Akkutöltéshez csak a készletben található töltőt vagy az ecigi.net által kínált akkutöltőt használd.

Az újratölthető akkumulátorok élettartalma átlagosan 300 töltés ciklus. A használatba vétel után kismértékben, de folyamatosan gyengül az akkumulátorok kapacitása, ami nem minősül hibának.

A szavatossági felelősséget kizárjuk!

Nem rendeltetésszerű használat, vagy a terméknek nem a használati útmutatóban foglalt utasításoknak megfelelő kezelése vagy működtetése esetén, ideértve – de nem kizárólag – a helytelen tárolást, leejtést, elemi kárt, erőszakos külső behatás okozta rongálást (törés, villámcsapás, áramingadozás, stb.), az előírttól eltérő patron vagy akkumulátortöltő használatát, egyéb, a vásárlás után keletkezett okból bekövetkezett meghibásodást; Korrózió, kosz, víz vagy más folyadék, illetve homok által okozott meghibásodás esetén; Ha a kárt vagy meghibásodást a termék nem megfelelő csomagolása okozza, az eladóhoz történő visszaszállítás során.

A jótállási igény bejelentése

e-mail: info@ecigi.net